Skriv ditt liv

v. 26, kl. 9.00-15.00, måndag – fredag

Tyngdpunkten ligger på självbiografiskt skrivande. Oavsett om du vill skriva livsberättelser för dina barnbarn, boken om ditt liv eller en familjekrönika kan denna kurs vara en start.

Kursen mål

Att deltagaren får med sig idéer, inspiration och hantverksmässiga verktyg för att arbeta vidare med sitt självbiografiska berättande.

Kursen innehåller långa och korta skrivövningar som varvas med korta teoriavsnitt. Dialog, gestaltning, miljöbeskrivning, karaktärsbeskrivning, trovärdighet m.m. Deltagarna får läsa upp sina texter för deltagarna i helklass och i mindre grupper. Samtal om texter. Lästips m.m.

Lisbeth Antonsson

300 kr för kopiering och fika

Medtag eget skrivblock och penna!

Det är en fördel om du har vana att läsa litteratur och ett stort intresse att skriva för att få bästa behållning av denna kurs. God kunskap i svenska språket krävs!

Max 16 deltagare

Ansök senast 30 april, antagning sker löpande.

Kursen går att söka via formuläret nedan (från och med 15 januari)

Obs! Vid för få sökande kommer kursen att ställas in.

Antagningsbesked skickas via e-post