Kreativ skrivarverkstad

v. 26, 28 juni – 2 juli 2021, måndag – fredag

En skrivarkurs för Dig som vill väcka din skrivlust, gammal som ny!

Kursinnehåll

Många skrivövningar i lekfullhet.Jag vill ge idéer så att deltagaren blir nyfiken att fånga upp sin skrivlust, gammal som ny. Under veckan undersöker vi textens landskap genom att deltagaren får prova sig fram genom att bl.a. skriva i olika genrer.Deltagarna får även ibland läsa upp sina texter och vara delaktiga i korta textsamtal.

Kursens mål 

Att väcka skrivglädjen, så deltagaren får med sig inspirationen att vilja fortsätta med sitt skrivande hemma.

Förkunskaper

Det är viktigt att kursdeltagarna har goda kunskaper i svenska språket, i både tal och skrift.

Kostnader

200 kr för fika för- och eftermiddag.

Deltagaren tar själv med sig skrivblock och pennor.

Kursplats/Lokaler

Gösta Wasastiernas gränd 4, Eskilstuna

Lärare

Lisbeth Antonsson

Ansökan

Först till kvarn gäller, ansök senast 30 april.

Om du får förhinder och inte kan delta ska du meddela detta så snart som möjligt till skolans expedition, tfn: 016-105280 eller via e-post till etfhsk@regionsormland.se Anmälan till kursen är bindande efter att kursavgiften är betalad, återbetalning av kursavgiften sker endast mot uppvisat läkarintyg.

Obs! Vi vill be dig som söker att inte kontakta oss med frågor som rör covid-19 och rådande situation. Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer och kommer om så krävs att göra anpassningar i kurser för att de ska kunna genomföras på ett säkert sätt. Med det sagt kan kurser även komma att ställas in om läget skulle förvärras.

Men, vi vet inte ännu hur sommaren kommer att se ut och därför ber vi dig att avvakta med frågor och lita på att vi förser dig med information när vi har något nytt att delge. 

Om en kurs ställs in får alla som betalat in kursavgiften självklart tillbaka sina pengar